Planas prasideda nuo €1/mėn. Atšaukite planą betkada.
Žmogus gauna energijos iš maisto medžiagų. Maisto medžiagų energetinė vertė yra tas energijos kiekis, kurį išskiria vienas gramas medžiagos, oksiduodamasis…
Pieno produktai yra pagrindinis kalcio ir magnio šaltinis, kuriuos pasisavina žmogaus organizmas. Pieną sudaro 88 proc. vandens, 3-6 proc. riebalų,…
Duonos sudėtyje yra 43-50 proc. vandens, 40-45 proc. angliavandenių, 5-8 proc. baltymų, 1-5 proc. riebalų, todėl organizmas ją greitai suvirškina.…
Šiais nelengvais mums visiems laikais nerimas tarsi užvaldęs kiekvieną. Dabartinis gyvenimas verčia mus nerimauti dėl darbo, profesijos, vaikų gerovės ir…
Beveik visos žuvys turi nuo 0,2 iki 35 proc. riebalų, kurių sudėtyje yra itin vertingų organizmui polinesočiųjų riebalų rūgščių, vitamin…
Kaip rašo žurnalas „Forbes“, norintiems maitintis sveikai reikia valgyti kuo mažiau apdorotą maistą. Pasak leidinio, nėra atsakymo tiems, kurie klausinėja,…
Šis saldus ir tirštas meškinų skanėstas turi ir vertingų gydomųjų sąvybių. Jis stiprina organizmą, slopina uždegimą, malšina skausmą, mažina organizmo jautrumą, lenvina atsikosėjimą, laisvina vidurius,…
Prisijunkite prie savo paskyros